Premium Partners

  • Partnership positie

    Partnership positie

De Domeinenput

3.5/5 Waardering (14 beoordelingen)

Tussen Hooge en Lage Zwaluwe in een natuurgebied ligt betaalwater De Domeinenput. De Domeinenput is een betaalwater van van 3 hectare met 3 stekken voorzien van picknicktafel en een stroomaansluiting. Het karperbestand bestaat uit schubkarpers en spiegelkarpers met gewichten tot 20kg.

Naar schatting zwemmen er op de De Domeinenput ongeveer 150 karpers met een gemiddeld gewicht rond de 22 pond. In december 2020 is er een uitzetting geweest van zo'n 50 jonge spiegelkarpers.

Op De Domeinenput liggen drie tweepersoons stekken verdeeld over het water.

  • Stek 1 is direct voor de parkeerplaats en faciliteiten gelegen en is per auto bereikbaar. Vanaf stek 1 kunt u de noordzijde van het water bevissen.
  • Stek 2 is aan de westzijde van het water gelegen en is alleen lopend of per boot bereikbaar. Vanaf stek 2 kunt u het centrale deel van De Domeinenput bevissen.
  • Stek 3 is aan de zuidoost zijde van het water gelegen en is alleen lopend of per boot bereikbaar. Vanaf stek 3 kunt u de zuidoever van het water bevissen, deze stek kent de meeste opstakels. 

Alle stekken zijn voorzien van een grindlaag en het is daarom handig om een rodpot te gebruiken.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Partnership

Bent u eigenaar van een betaalwater in Nederland (of andere landen) dan is een partnership met onze websites waarschijnlijk iets voor U!

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.