Steur vissen op groot water

fishingadventureIMG 20210508 2.38 meter 1

Fishing adventure is met 40 hectare het grootste afgesloten betaalwater van Nederland en naast het vissen op grote karpers wordt er ook serieus gevist op serieus grote steuren en grote meerval. Ook bij onze duitse oosterburen is fishing adventure zeer populair vanwege de steurpopulatie.

Lees meer

Run op Nederlandse betaalwateren in Coronatijd

een betaalwater in nederland

27-3-2021: Eén van de betaalwateren in Nederland waar je exclusief je ding kunt doen!

In coronatijd is er een run op betaalwateren in Nederland, zeker toen afgelopen weken bleek dat het afreizen naar Frankrijk en andere landen verboden of onmogelijk werd gemaakt. Op de openbare wateren, aan de kanalen, rivieren en plassen zag je dat terug afgelopen jaar. En ook nu het in de week voor pasen echt mooi weer is zie je de tentjes weer overal staan.

Lees meer

Dé Karpers van de Ronde Bleek

De eerste vragen die mensen vaak stellen over een betaalwater zijn, hoe zijn de actuele vangsten, welke tips heb je voor mij, wat zijn de topvissen van het water? Op de website van de ronde bleek krijgt u via deze link een antwoord op de laatste vraag. Een speciale pagina met foto's van de topvissen, luisterend naar namen als Vlugge Japie (28 kg), De Baron (26 kg), De Juwel (24,1 kg) en ga zo maar door. Stuk voor stuk prachtige vissen met een eigen historie en verhaal. 

 

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.