Carpfarm Lake

3.3/5 Waardering (72 beoordelingen)

Carpfarm Lake is een meer van ongeveer 10 hectare met ruimte voor maximaal 9 vissers. Carpfarm Lake is een zandafgraving van ongeveer 15 meter diep en is ontstaan door zandwinning voor de wegen van en naar de stad Groningen.

De Stekken op Carpfarm Lake

Er zijn 3 tweepersoons stekken en 3 eenpersoons stekken. Het gebied vanaf te trailerhelling tot en met picknickbank is privé en mag niet bevist worden. De stekken worden bepaald bij aankomst in overleg met de eigenaar. Mocht hierin een keus dubbel vallen dan zal hierom geloot worden. De toegang/hek word om 14:00 uur geopend.

Er zijn geen douches, water en stroomvoorziening. Bij weekboekingen zal de eigenaar op de woensdag het aggregaat aan doen om accu's op te laden. Hier dient u zelf rekening mee te houden. Wel worden er op 2 plaatsen dixies (chemisch toilet) geplaatst.
Carpfarm Lake is geen makkelijk water. Dat komt o.a. door de helderheid van het water en de steile taluds. Voor de vissers die graag zoeken en met een boot het water opgaan zijn er meer dan voldoende interessante stekken te vinden. Ook voor onderwater opnames is Carpfarm Lake vanwege de helderheid van het water erg interessant.

De bodem bestaat uit merendeels hard zand, met af en toe zachtere stukken. De naam Carpfarm Lake heeft het water te danken aan de meeste karpers die er zwemmen. Veel van deze karpers zijn in het verleden via Carp Farm vanuit Frankrijk naar Nederland getransporteerd. Mooie spiegelkarpers die de genen hebben om groot door te groeien of die prachtig geschubd zijn.

De karpers op Carpfarm Lake

De bezetting is fantastisch te noemen. Prachtige volschub spiegels, two-tones, leder maar ook schubkarpers tot een gewicht van 25 kilo maar met een gemiddeld gewicht van 14 kilo kunnen uw deel zijn. Stuk voor stuk ook sterke vissen die het uiterste vragen van uw materiaal en die de diepte onder u ook zeker zullen gebruiken om te strijden. Er zwemmen ongeveer 280 karpers op Carpfarm Lake!

Aanwezig voor u op locatie:

Onthaakmat en weightsling.
Alleen gebruik van CarpCare ontsmettingsmiddel eventueel bij de plas te koop.

Carpfarm Lake is te boeken via de Vissende Hollander.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Campings aan het water

Niet op zoek naar een betaalwater maar naar een camping aan het water? Kijk dan eens op www.campingsaanhetwater.nl , dé site met de mooiste campings aan het water in binnen- en buitenland