Skip to main content

20 kilo vissen bij Simavis persoonlijk gewogen

Een dikke spiegel van SimavisSimavis in Friesland is een van de bekendere betaalwateren in Nederland. Het domein vlakbij de A6 met het 12,5 hectare grote water werd vanaf 2006 volledig klaargemaakt voor prive karpervissen.

Simavis heeft in de afgelopen jaren een groot aantal karpervissers ontvangen waarvan er vele direct weer boeken voor het jaar erop. Ook het afgelopen jaar werd er veel gevist en een blik op de facebookpagina van simavis laat zien dat er vrijwel wekelijks 20 kilo+ vissen gevangen worden.

20 kilo+ karpers worden persoonlijk door Simon gewogen

Alle 20 kilo+ vissen die op de facebookpagina vermeld staan worden hoogst persoonlijk gewogen door Simon Krens, de eigenaar van Simavis. Naast een groot aantal 20 kilo+ vissen zwemmen er op Simavis ook veel vissen in de gewichtsklasse 15 t/m 18 kilo en dat zijn vissen met potentie.
Inmiddels zijn er al weer een groot aantal boekingen gemaakt voor 2018, niet zo gek als je de foto's en filmpjes bekijkt. 
Meer informatie op www.simavis.nl 

simavis, karper, 20 kilo, betaalwater, betaalwater nederland, friesland

  • Aangemaakt op .

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.