Skip to main content

Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Mystery Lake

Hengelo - Overijssel

3.3/5 Waardering (642 beoordelingen)

Mystery Lake is een unieke Nederlandse bestemming voor uw karpervisvakantie. Door de twee stokoude ‘kleigaten’ met elkaar te verbinden kan het aanwezige karperbestand eenvoudig ‘pendelen’ tussen beide wateren, maar bieden de 2 aanwezige stekken als het ware elk een eigen ‘exclusief’ viswater.

Een nette blokhut op de stek, voorzien van stroomaansluiting, een koelkast en voldoende ruimte voor tweetal stretchers zorgt bovendien voor extra comfort. Ook is het mogelijk voor de all in service te kiezen waarbij uw ontbijt  en diner verzorgd worden. Uw diner kan geserveerd worden op uw stek of genuttigd worden in de aanwezige bistro.

Mystery Lake ligt aan de rand van het 150 hectare grootte Weusthag-park, midden in het mooie Hengelo. Druk is het er echter niet... het water wordt omringd door fietspaden, een dikke bomenrij en degelijk hekwerk. Geen zorgen dus, u zit volkomen veilig en privé. Mocht u bovendien iets nodig hebben, dan is een boodschap zo gedaan.

De wateren zijn beiden zo’n 0.9ha groot, tezamen dus 1.8ha. De waterdiepte bij stek 1 heeft een diepte van ca 2m tot 4m en stek 2 heeft een waterdiepte tot 2,5m. Door de klei-afgraving loopt het water direct bij de kant steil de diepte in, met uitzondering van enkele ondiepe zones waar wat lelie groei is. Op diverse plekken zijn de kanten zelfs hol, dit zijn echte ‘hotspots’ voor de karper. Daarnaast zijn er overhangende bomen, enkele interessante verschillen in diepte en bodemstructuur. Kortom: de trukendoos kan hier wagenwijd open!

Naast het statische vissen leent het water zich bovendien uitstekend voor de penvisserij, of voor actieve vissen met een vaste hengel of feeder. Zo biedt Mystery Lake de mogelijkheid om meerdere tactieken en technieken uit te proberen, en Hans geeft u graag wat tips mee om de karper aan de schubben te komen... want die zitten er voldoende.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.