Skip to main content

Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Karperdroom (Artjeswiel)

3.5/5 Waardering (321 beoordelingen)

Karperdroom

Het wiel zelf is ruim 7000m2 en doordat het overzichtelijk is geeft dit veel mogelijkheden voor ervaren, maar ook voor de minder ervaren visser. De diepte varieert van 1 tot wel 3,5 meter en vanwege de keurige accommodatie is het hier ook in de koudere periodes goed vertoeven.

De bodem bestaat uit zand plantaardig afval. Het karper bestand is goed te noemen. Naast enkele graskarpers zwemmen er ongeveer nog 80 spiegel- en schubkarpers rond tot een gewicht van ruim in de 45 pond. Als bijzondere bijvangsten maakt u ook kans op 3 steuren en koikarpers.
Aan de rand van het wiel staat een keurige bungalow, geschikt voor 2 personen. De bungalow is voorzien van een volledig ingerichte keuken, magnetron, toilet, douche, tv en zitgedeelte. Verder staat er hier een 2 persoons bed. In het kleinere bijgebouw staan nog eens 2 enkele bedden, met een eigen toilet voorziening. Door de openslaande deuren van de bungalow komt u op het terras alwaar uw rodpod kan staan. Het is dus prima te doen om vanuit de behuizing te vissen. Rond het meer staan meerdere steigertjes dus u kunt er ook voor kiezen om meerdere plekken aan te voeren en die dan af te vissen.

Karperdroom wordt enkel exclusief verhuurt wat betekend dat u met uw gast(en) de enigen zijn die tijdens uw gereserveerde periode zich aan het water mogen begeven. Dit is tevens een ideale locatie voor mensen met een gezin of voor als vissen wel belangrijk is maar niet per se de hoofdzaak. Overdag mooie tripjes maken naar bezienswaardigheden in de buurt zoals het natuurgebied Herperduin, het historische stadje Ravenstein of een bezoek aan de Hertogswetering of de Maas.

Ook honden zijn toegestaan al wordt er wel verwacht dat u de uitwerpselen opruimt en de honden niet op het meubilair komen.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.