Skip to main content

Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Het Duylmeer

3.3/5 Waardering (248 beoordelingen)

Duylmeer
In het Land van Heusden en Altena, in Noord-Brabant, ligt het plaatsje Almkerk. Hier bevindt zich het vismeer 'het Duylmeer', waar u kunt genieten van een fantastische visvakantie. Het Duylmeer ligt in de ongerepte natuur in Nederland tussen de weilanden en is omgeven door rietkragen, bomen en overhangende bossen.

Wanneer u deze locatie boekt voor uw visvakantie met accommodatie, heeft u het gehele meer voor uzelf! Het 3 hectare grote viswater biedt u de mogelijkheid om in een heerlijke en rustgevende natuur met een prachtige flora en fauna van uw visvakantie te genieten.

De Accommodatie
Het Duylmeer beschikt over 3 visstekken voor maximaal 2 vissers, waardoor u altijd het hele viswater voor uzelf heeft. Dit huisje beschikt over een toilet, douche, keuken, elektriciteit en stromend water en boven staat 2x een éénpersoonsbed.

duylmeer bungalow

 

Natuurlijk kunt u ook in uw eigen tent overnachten. Het viswater heeft een diepte variërend van 2 tot 7 meter. Voor een rustgevende visvakantie op een prachtig water met goed visbestand, kiest u voor 'het Duylmeer'.

Het Duylmeer wordt alleen verhuurd inclusief de accommodatie, hierdoor is het niet mogelijk om alleen een visstek te huren.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.