Het Duylmeer

3.3/5 Waardering (67 beoordelingen)

Duylmeer
In het Land van Heusden en Altena, in Noord-Brabant, ligt het plaatsje Almkerk. Hier bevindt zich het vismeer 'het Duylmeer', waar u kunt genieten van een fantastische visvakantie. Het Duylmeer ligt in de ongerepte natuur in Nederland tussen de weilanden en is omgeven door rietkragen, bomen en overhangende bossen.

Wanneer u deze locatie boekt voor uw visvakantie met accommodatie, heeft u het gehele meer voor uzelf! Het 3 hectare grote viswater biedt u de mogelijkheid om in een heerlijke en rustgevende natuur met een prachtige flora en fauna van uw visvakantie te genieten.

De Accommodatie
Het Duylmeer beschikt over 3 visstekken voor maximaal 2 vissers, waardoor u altijd het hele viswater voor uzelf heeft. Dit huisje beschikt over een toilet, douche, keuken, elektriciteit en stromend water en boven staat 2x een éénpersoonsbed.

duylmeer bungalow

 

Natuurlijk kunt u ook in uw eigen tent overnachten. Het viswater heeft een diepte variërend van 2 tot 7 meter. Voor een rustgevende visvakantie op een prachtig water met goed visbestand, kiest u voor 'het Duylmeer'.

Het Duylmeer wordt alleen verhuurd inclusief de accommodatie, hierdoor is het niet mogelijk om alleen een visstek te huren.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Campings aan het water

Niet op zoek naar een betaalwater maar naar een camping aan het water? Kijk dan eens op www.campingsaanhetwater.nl , dé site met de mooiste campings aan het water in binnen- en buitenland

facebook_page_plugin