Skip to main content

Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Karperdroom XXL (voorheen Carpe Diem)

3.3/5 Waardering (148 beoordelingen)

 Veel mensen kennen Karperdroom XXL onder de naam Carpe Diem. De eigenaren van het water hebben de keuze gemaakt om het beheer uit te besteden. Karperdroom XXL heeft een hele mooie natuurlijke sfeer. De diepte van Karperdroom XXL varieert tussen de 2,5 en 4,5 meter en in het meer bevind zich een eilandje/landtong.

Karperdroom XXL is ruim 90 jaar oud en ongeveer 2 hectare groot. Het volledige terrein is 4 hectare groot waar 3 stekken op gecreƫerd zijn. Doordat je het gehele meer voor jezelf heb kun je ook zelf de stek bepalen, wanneer je daar bent.

  • Stek 1 kun je te allen tijde bereiken met de auto en je kunt de auto bij je op de stek houden. Deze stek biedt plaats voor voor meerdere vissers. Advies is maximaal 6 hengels vanaf deze stek.
  • Stek 2 kun je alleen bereiken met de auto wanneer het een tijdje niet heeft geregend. Deze stek biedt plaats voor 1 visser (3 hengels).
  • Stek 3 kun je alleen bereiken met de auto wanneer het een tijdje niet heeft geregend. Deze stek biedt plaats voor 1 a 2 vissers.

 

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.