20 kilo vissen bij Simavis persoonlijk gewogen

Een dikke spiegel van SimavisSimavis in Friesland is een van de bekendere betaalwateren in Nederland. Het domein vlakbij de A6 met het 12,5 hectare grote water werd vanaf 2006 volledig klaargemaakt voor prive karpervissen.

Simavis heeft in de afgelopen jaren een groot aantal karpervissers ontvangen waarvan er vele direct weer boeken voor het jaar erop. Ook het afgelopen jaar werd er veel gevist en een blik op de facebookpagina van simavis laat zien dat er vrijwel wekelijks 20 kilo+ vissen gevangen worden.

Lees meer

UFO Loodvervangers op Carplantis

Carplantis, biedt haar gasten UFO loodvervangers aan met het eigen carplantis logo. Eigenaar Koos Walters is zelf al fan van de UFO loodvervangers en vond het een goede stap voorwaarts om deze aan te gaan bieden op zijn water. 

Lees meer

Digitaal wegen bij Simavis

digitaal wegen bij simavisBij Simavis worden sinds een aantal weken de vangsten gewogen met een digitale weegklok van Fox. Iedere stek bij Simavis is van zo'n weegklok voorzien. De belangrijkste reden hiervoor is dat de beheerders het bestand graag zo precies mogelijk in beeld wil hebben en houden.

Lees meer

De Koperen Plas, prachtig in beeld

Peter Vlasveld maakt schitterende video's. Naast dat hij gebruik maakt van de nieuwste technieken zoals de drone (bijvoorbeeld video carpvalley) heeft hij vooral ook oog voor de mooie details om hem heen. Een van de steeds populairder wordende betaalwateren in Nederland is De Koperen Plas onder de rook van Zwolle. Peter viste er afgelopen jaar in oktober en maakte bovenstaande impressie.

Campings aan het water

Niet op zoek naar een betaalwater maar naar een camping aan het water? Kijk dan eens op www.campingsaanhetwater.nl , dé site met de mooiste campings aan het water in binnen- en buitenland

facebook_page_plugin