Premium Partners

  • Partnership positie

    Partnership positie

Vissen bij Anna

3.4/5 Waardering (18 beoordelingen)

Vissen bij Anna is een betaalwater van 0,7 hectare met een Chalet + veranda direct aan het water.

Het water is maximaal 2,7m diep en kent een zeer gevarieërd bodemverloop met wisselende dieptes. 

Met zo’n 200 karpers op het meer is het een betaalwater met goede kans op aantallen vis. De zwaarste karpers wegen rond de 15 kg. Vissen bij Anna is een betaalwater dat zeer geschikt is om verschillende vistechnieken uit te proberen met goede kans op vis. Het water is alleen exclusief af te huren. 

Er mag maximaal met 6 hengels gevist worden op het water waarvan het chalet slaapgelegenheid biedt voor 4 personen. Het maximum aantal gasten is ook 4 personen, ze mogen allemaal vissen maar er mogen in totaal maximaal 6 hengels gebruikt worden. 

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Partnership

Bent u eigenaar van een betaalwater in Nederland (of andere landen) dan is een partnership met onze websites waarschijnlijk iets voor U!

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.