Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Karpervissen Ermerstrand

3.1/5 Waardering (100 beoordelingen)

Ermerstrand beslaat in totaal een oppervlakte van 80 hectare, waarvan circa 32 hectare wordt ingenomen door de recreatieplas met een uitstekende visbezetting. 

Bovenstaand een mooie videoimpressie van

op Ermerstrand.

Het visbestand bestaat naast voorn, brasem en roofvis uit circa 350 schub- en spiegelkarpers en circa 80 graskarpers. Veel karpers zijn in gewicht boven de 10 kg.

Er zwemt een respectabel aantal vissen in de categorie 15-20 kg en ook in de categorie 20-25 kg zijn diverse vissen gevangen.

Ook de aanwezige graskarpers groeien flink door. Grootste: 107 cm en 16 kg.

De stekken op Ermerstrand

Ermerstrand kent 8 stekken, waarvan er zes op het ermerstrand karpereiland liggen. U kunt deze stekken bereiken via een dam naar het eiland. Er is bewust gekozen voor een beperkt aantal visstekken zodat de rust aan de waterkant gewaarborgd blijft.

Let op: Als de waterskibaan in gebruik is, is het helaas niet toegestaan om op visstek 1 en 2 te vissen.

Speciaal voor de karpervissers die van extra luxe houden is er een chalet op het karpereiland. Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor maximaal vier personen.

Gaat u liever kamperen? Ook dat kan op het karpereiland. 

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Partnership

Bent u eigenaar van een betaalwater in Nederland (of andere landen) dan is een partnership met onze websites waarschijnlijk iets voor U!

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.