Skip to main content

Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Inspiration Lake

3.5/5 Waardering (817 beoordelingen)

Inspiration Lake
In het zuidelijke deel van Nederland, net boven de Belgische grens, ligt een mooi stukje natuur. Midden in deze natuur ligt een adembenemend mooi meer, waarvan menig visser zou gaan watertanden. Achter het water langs loopt een weg, maar de geluidshinder hiervan valt mee.

 

Bekijk ook deze mooie film van Inspiration Lake door Carpcrossing

Dit meer herbergt een fantastisch bestand aan karper. Deze bestaat onder andere uit spiegel-, rijen- en schubkarpers. 'Inspiration Lake' is een waar Mekka voor de karper visser. Door de grote variatie tussen de populatie karpers, is er voor ieder wat wils. Zo zwemmen er niet alleen prachtige hoog gebouwde spiegelkarpers, maar ook een aantal enorm sterke schubkarpers van groot formaat en een aantal flink uit de kluiten gewassen steuren.

inspiration lake grote karper nederland visvakantie 1

De visstekken
Het meer van 1,5 hectare (complex is 2.5ha) biedt veel ruimte en om deze ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken, zijn er maximaal 4 vissers per sessie toegestaan, zodat elke visser ruim water heeft. Er kan gekozen worden uit in totaal 7 stekken. 'Inspiration Lake' is een echt bivvywater. Ook is er een chemisch toilet waar u gebruik van kunt maken.

'Inspiration Lake' is het water waar al vele karpervissers hun personal best hebben laten sneuvelen en de natuurbeleving op zijn hoogst staat.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.