Premium Partners

  • Partnership positie

    Partnership positie

Het Broek

3.1/5 Waardering (142 beoordelingen)

Het Broek, een prachtig en charmant karperwater middenin de landelijke omgeving van Gendt, onder de rook van Arnhem. Het domein van zo’n 4,5 hectare biedt een tweetal wateren, waarvan de grootste van zo’n 2.1 hectare is ingericht als betaalwater voor de karpervisserij. 

Visbestand Het Broek

Het water kent reeds een uitstekend bestand aan twintigers, dertigers, enkele veertigers en een topvis die rond de 50 pond woog bij zijn laatste vangst.

Visstekken Het Broek

Rondom het water zijn een zestal stekken aangelegd: 3 aan de oostzijde en 3 aan de westzijde van het water. Echter, maar 4 van deze stekken (2 per zijde) zijn te reserveren voor een maximum van 4 karpervissers in totaal. De 2 ‘vrije stekken’, dit zijn de stekken in het midden van beide zijden, mogen enkel bij de afhuur van het gehele water bevist worden.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Partnership

Bent u eigenaar van een betaalwater in Nederland (of andere landen) dan is een partnership met onze websites waarschijnlijk iets voor U!

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.