Premium Partners

  • Partnership positie

    Partnership positie

De Koperen Plas

3.6/5 Waardering (622 beoordelingen)

De Koperen Plas vlakbij Zwolle, is een zand- en grindafgraving van zo’n 8 hectare groot met een gemiddelde diepte van zo’n 8 meter en uitschieters tot ruim 17 meter.

 

Het gewonnen zand en grind is gebruikt voor de aanleg van de snelweg A28, die op zo’n 100 meter aan de oostzijde van het water is gelegen. Rondom het water is een keurig wandelpad aangelegd met 8 ruime karperstekken, waarvan er 6 geschikt zijn voor 2 vissers (stek 1, 2 en 4 t/m 7) en 2 geschikt zijn voor 1 visser (stek 3 & 8).

Deze stekken zijn allen voorzien van een prachtige grindlaag, stroom, picknicktafel en aanlegpunt voor de (optionele) roeiboot. In de aanleg zijn kosten noch moeite gespaard, en is alles eersteklas uitgevoerd. Ook aan visveiligheid is gedacht, per stek staat een schepnet, onthaakmat, weegzak en driepoot tot uw beschikking.

Visbestand Koperen Plas

Het visbestand op De Koperen Plas bestaat uit een origineel karperbestand van voornamelijk schubkarpers, waarvan de topvissen de 20kg passeren, en een nieuwe uitzetting van 190 spiegelkarpers (en 1 schubkarper). Het totale karperbestand wordt geschat op 250 stuks, waarbij er zo’n 15 karpers rond de 20kg moeten schommelen.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Partnership

Bent u eigenaar van een betaalwater in Nederland (of andere landen) dan is een partnership met onze websites waarschijnlijk iets voor U!

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.