Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Bootstek Vinkeveen

3.3/5 Waardering (47 beoordelingen)

De bootstek bevind zich aan een eiland. Deze stek is ook geschikt om nog een klein tentje neer te zetten. Indien u minder ervaring heeft of alleen wilt gaan vissen, raden wij u aan om voor minimaal 12 uur een visgids in te huren. Uiteraard bij nog minder ervaring, lijkt het ons verstandig dit te verlengen met 12 uur. De visgids zal u de fijne kneepjes van het bootvissen op open water bijbrengen en u uitleggen hoe wij onze materialen gebruiken.

De 'Vinkeveense Plassen' is een immens kraakhelder water met schitterende karpers, en dat in ons kikkerlandje! Duizend hectare water met eilanden, bruggetjes en havens. Ondiepe delen, maar ook hele diepe delen.

Ruim bezaaid met mosseltjes en hier en daar ook begroeiing, rietkragen en stenen kanten. Voor elk wat wils met een prachtig natuurlijk bestand aan karpers. Prachtige oude strijders. Zowel schub- als ook spiegel-karpers.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Partnership

Bent u eigenaar van een betaalwater in Nederland (of andere landen) dan is een partnership met onze websites waarschijnlijk iets voor U!

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.