Bootstek Vinkeveen

2.6/5 Waardering (7 beoordelingen)

De bootstek bevind zich aan een eiland. Deze stek is ook geschikt om nog een klein tentje neer te zetten. Indien u minder ervaring heeft of alleen wilt gaan vissen, raden wij u aan om voor minimaal 12 uur een visgids in te huren. Uiteraard bij nog minder ervaring, lijkt het ons verstandig dit te verlengen met 12 uur. De visgids zal u de fijne kneepjes van het bootvissen op open water bijbrengen en u uitleggen hoe wij onze materialen gebruiken.

De 'Vinkeveense Plassen' is een immens kraakhelder water met schitterende karpers, en dat in ons kikkerlandje! Duizend hectare water met eilanden, bruggetjes en havens. Ondiepe delen, maar ook hele diepe delen.

Ruim bezaaid met mosseltjes en hier en daar ook begroeiing, rietkragen en stenen kanten. Voor elk wat wils met een prachtig natuurlijk bestand aan karpers. Prachtige oude strijders. Zowel schub- als ook spiegel-karpers.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Campings aan het water

Niet op zoek naar een betaalwater maar naar een camping aan het water? Kijk dan eens op www.campingsaanhetwater.nl , dé site met de mooiste campings aan het water in binnen- en buitenland

facebook_page_plugin